- Lorem ipsum
Wyniki wyszukiwania dla ""
Przyrządzanie potraw nie mogłoby być realizowane bez odpowiednich elementów i narzędzi. W naszym asortymencie znajdziecie szeroki wybór niezbędnego wyposażenia kuchennego — stalowe blaty, umywalki, regały, wózki, ale także akcesoria takie jak: wentylatory kuchenne, ściereczki czyszczące, szuflady do przechowywania żywności, regulatory obrotów, czy stalowe kosze na odpady. Wyposaż swoją kuchnię lokalu gastronomicznego w akcesoria, które uproszczą codzienne czynności, ułatwią sprzątanie, poprawią bezpieczeństwo i komfort pracy. Najlepsze wyposażenie restauracji tylko u nas! Zapraszamy do zakupów.
Szuflada meblowa ze stali nierdzewnej umożliwia łatwe przechowywanie różnych drobnych przedmiotów, czy produktów żywnościowych, dlatego zaliczają się do jednych z najpotrzebniejszych akcesoriów kuchennych w profesjonalnym lokalu gastronomicznym, podobnie jak meble ze stali nierdzewnej. Mogą to być pojedyncze szuflady w prowadnicach i hakach ze stali nierdzewnej do montażu. Szuflady bez wątpienia ułatwiają segregację i pozwalają na zachowanie porządku, co jest bardzo ważne, zwłaszcza gdy jest dużo pracowników. Dodatkowo w wilgotnym środowisku kuchennym, stal sprawdzi się idealnie, bowiem nie będzie korodować, a także jest łatwa w czyszczeniu i nie przenosi zapachów.
Pojemniki na odpady, które można znaleźć w naszym sklepie internetowym, pozwalają na sortowanie odpadów w celu utrzymania czystości w miejscu pracy. Wybierając nasze akcesoria, przyczyniasz się do tego, aby kuchnia w twoim lokalu gastronomicznym wyglądała schludnie i uporządkowanie. Jak to zrobić? Z jednej strony należy mieć odpowiedni zestaw chemicznych środków czyszczących, ale również niezbędne urządzenia, sprzęt i akcesoria. Dzięki gwarancji wysokiego poziomu czystości możesz zachęcić klienta do złożenia zamówienia i niewychodzenia z lokalu wcześniej nawet po zapoznaniu się z potrawami serwowanymi w Twojej firmie. Wysoki poziom higieny dotyczy również utylizacji odpadów odpowiednich dla Twojej działalności. Zapewnią, że wywóz śmieci nie narazi klientów na ryzyko nieprzyjemnych zapachów lub możliwość rozwoju patogenów. W zależności od wymiarów, materiału czy zastosowanych rozwiązań, kosze na odpady mogą mieć różne zastosowania specjalne. Mobilne kontenery są używane tam, gdzie kosze na śmieci mogą być bardzo ciężkie. Dzięki nim stalowy kosz na odpady na kółkach znacznie ułatwia usuwanie odpadów.
Jeśli prowadzisz restaurację lub inne miejsce, które zajmuje się przygotowaniem posiłków, należy wiedzieć, że czyste, zadbane pomieszczenia są podstawą Twojego sukcesu. Utrzymując w lokalu wysoki poziom higieny, zachęcisz klientów do przebywania w nim i zamawiania dań z Twojego menu. Twoi goście raczej nie widzą kuchni, ale często wszystko, czego potrzebują do podjęcia decyzji to informacja o stanie sali i toalety. Twój lokal powinien więc być wyposażony z jednej strony w odpowiednie środki czystości, a z drugiej w niezbędny sprzęt, który znacznie ułatwi cały proces. Dzięki naszej dostawie papierów i ręczników personelowi znacznie łatwiej jest utrzymać higienę w lokalu gastronomicznym.
Ściereczki czyszczące stosowane w gastronomii służą do wycierania ciężkich zabrudzeń, takich jak woda, oleje, tłuszcze, ale mają też wiele innych zastosowań. Dzięki temu zapewniają higienę np. na blacie roboczym, gdzie higiena przygotowywanych posiłków jest kluczowa. Ręczniki papierowe wykonane w 100% z celulozy są przemysłowym rodzajem ręczników papierowych i służą do usuwania drobnych zabrudzeń. Różnią się od ściereczek tym, że mają inne warstwy papieru w porównaniu do nich. Ściereczki poradzą sobie z dużymi zabrudzeniami, a najlepiej pochłaniające wilgoć są te wykonane z naturalnych materiałów. Oferowane w naszym sklepie czyściwo dostępne jest głównie w rolkach oraz listkach, posiadamy również czyściwo bawełniane w dyspenserze.
Chemiczne środki dezynfekcyjne skutecznie ograniczają rozprzestrzenianie się niebezpiecznych mikroorganizmów: bakterii, grzybów i wirusów. Jest to niezwykle ważne w każdym lokalu gastronomicznym, pozwala uniknąć zatruć pokarmowych m.in. wśród Twoich pracowników. Szybkie namnażanie się potencjalnie szkodliwych mikroorganizmów oznacza, że sprzęt myjący i powierzchnie nie zawsze są czyste. Sprzęt lub powierzchnie używane w restauracji należy następnie zdezynfekować. Dzięki chemikaliom, które są do tego przeznaczone, pozbywasz się drobnoustrojów, a często także ich rozwojowi. Stosowane do dezynfekcji środki chemiczne muszą spełniać wiele warunków. Z jednej strony muszą być niezwykle skuteczne – aby znacząco zmniejszyć ryzyko zatruć pokarmowych. Z drugiej zaś ich stosowanie w pobliżu przygotowywanej żywności nie może zagrażać klientom zatruciami środkami chemicznymi, dlatego wszystko należy czyścić zgodnie z zasadami bezpieczeństwa. Zaopatrz swoje zaplecze gastronomiczne, wybierając profesjonalne akcesoria, które ułatwią pracę i pozwolą zachować higieniczną przestrzeń.